Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, selderij, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Minimania:
Recept uit Noma:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: