Recept uit L'Art de la table:
Gevulde courgette met tomatensaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, chorizo, courgette, gehakt, olijfolie, tomaat, rode paprika, suiker, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, gember, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, rode paprika, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit BioBudget:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Zuur:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2: