279 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapdroge witte wijngroentebouillonkippenbouillonknoflookolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierijstrode paprikasaffraantijmtomatenpureeuivisbouillonwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Witte risotto

Ingrediënten:
bouillon, droge vermout, knoflook, knolselderij, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:

Risotto ui de oven met worstgehakt en paprika

Ingrediënten:
braadworstjes, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, gezeefde tomaten, risottorijst, rode paprika, rozemarijn, tabasco, ui en witte wijn

Soort:
risotto / rijst / gevogelte
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Rode Pesto Risotto

Ingrediënten:
groentebouillon, olijfolie, parmigiano reggiano, peper, pijnboompitten, risottorijst, rode ui, roomboter, trostomaatjes, verse knoflook, witte wijn, zongedroogde tomaatjes en zout

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Rode pesto risotto - OhMyFoodness

Ingrediënten:
groentebouillon, olijfolie, parmigiano reggiano, peper, pijnboompitten, risottorijst, rode ui, roomboter, trostomaatjes, verse knoflook, witte wijn, zongedroogde tomaatjes en zout

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Filet van rode barbeel en kleine inktvisjes, gevuld met aubergineragout - les filets de rougets et petits encornets farcis de Méditerranée-poèlée aux aubergines

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, boter, chipolataworstjes, citroensap, tijm, inktvisjes, knoflook, kreeftensoep, laurierblad, olijfolie, paneermeel, rijst, rode barbeelfilet, rode côte de provence, sjalot, snijbietblad, ui, verse peterselie, peper, witte wijn en zeezout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde rijstballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, frituurolie, kipfilet, kippenbouillon, margarine, mozzarella, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, risottorijst, rozijnen, tomatenpuree, ui en witte wijn

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Fillohoorntjes

Ingrediënten:
boter, filodeeg, flageolets, gedroogde oregano, lamslapje, margarine, pizzakaas, rijst, rode ui, witte wijn, zwarte griekse olijven en zwarte peper

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met venkel en sinaasappel

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, dragon, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, sinaasappel, ui, venkel en witte wijn

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Garnalenrisotto met monniksbaard

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, extra vierge-olijfolie, garnalen, gedroogde chiliflakes, knoflook, monniksbaard, risottorijst, tomatenpuree, ui, vermout, visbouillon, witte wijn, zeekraal, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Aspergerisotto met parmaham

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, extra vierge-olijfolie, groene asperge, kippenbouillon, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zeevruchtenrisotto

Ingrediënten:
carnaroli rijst, citroenschil, droge witte wijn, gamba's, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, peper, pijlinktvis, bladpeterselie, rode chilipeper, ui, wortel, zeekat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aardbeienrisotto

Ingrediënten:
aardbeien, boter, droge witte wijn, groentebouillon, risottorijst, slagroom, ui, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Bosbessenrisotto

Ingrediënten:
bosbessen, boter, groentebouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, slagroom, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Risotto met gemengde groenten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, courgette, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode ui, sperziebonen, tomaat, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Gebakken rijstballen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, carnarolirijst, citroen, ei, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, lavas, mozzarella, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

basis recept voor risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, sjalot en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Haal meer recepten op...