Recept uit De Joodse keuken:
Zuringsaus met zure room en ui
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, knoflook, ui, witte wijn, zout, zure room en zuring
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made: