Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, fruit, groentebouillon, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit United states of cakes:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft: