Recept uit Eten in Italie:
Sint-jakobsschelpen met boter en citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, peper, peterselie, sint-jakobsschelp, visbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Recept uit Istanbul:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie: