Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, biefstuk, bloem, boter, brood, citroensap, gehakt, knoflook, melk, olie, olijfolie, peterselie, rundvlees, specerijen, suiker, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Yo Kids:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept van 88 Food:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis: