Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bouillon, citroen, courgette, ei, feta, gember, kaneel, kikkererwten, knoflook, kruiden, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rundvlees, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2: