Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bouillon, citroen, courgette, ei, feta, gember, kaneel, kikkererwten, knoflook, kruiden, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rundvlees, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2: