Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, courgette, ei, fruit, gevogelte, kaas, kikkererwten, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, rijst, rundvlees, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit de zilveren lepel:
Lunch uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: