Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Kalfsoester met aubergine en tomaat
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, fontina, kalfsoesters, oregano, peper en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, bloemkool, courgette, ei, gedroogde oregano, groente, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Istanbul:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van De Hippe Vegetarier: