Recept uit Koken met kruiden:
Gevulde kipfilet met bieslook
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, droog broodkruim, ei, eierdooier, kipfilet, knoflook en olie
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eiwit, komijn, kruiden, lente-ui, mayonaise, melk, munt, olie, olijfolie, paneermeel, panko, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken met kruiden:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Baru Belanda:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Snack / brunch / snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van De Hippe Vegetarier: