Recept uit Koken met kruiden:
Gevulde kipfilet met bieslook
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, droog broodkruim, ei, eierdooier, kipfilet, knoflook en olie
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Neêrlands roem:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen: