Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kiprolletjes met bieslook - involtini di pollo all'erba cipollina
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kipfilet, olijfolie, peper, verse bieslook en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakpoeder, basilicum, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Ons bakboek:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit Baru Belanda:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Salade:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek: