216 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemeigehaktkaasknoflookmelknootmuskaatolijfolieoreganopeperpeterselierode wijnrundergehakttijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pens met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, parmezaanse kaas, pens, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode peper, rozemarijn, runderfond, tomaten, ui, vleesbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ontbijt / lunch uit Ingrediënten:

French toast met kaas en tomaat

Ingrediënten:
boter, ei, kaas, kaneelpoeder, margarine, melk, ontbijtspek, tomaat, tomatenketchup, witte boterham en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met gemengd vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, cannellonipijpjes, cognac, italiaanse pruimtomaten, kippengehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, rundergehakt, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Recept uit #watetenwevandaag:

Simpele tomaten saus

Ingrediënten:
boter, champignon, gehakt, knoflook, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
vlees / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Penne met tomaten- en chilipepersaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, gedroogde porcini, gedroogde rode chilipeper, knoflook, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, penne, pomodori en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met spek en tomaat

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gerookt spek, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zongedroogde tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met chorizo en tomaat

Ingrediënten:
boter, chorizo, gruyère, macaroni, olijfolie, parmezaanse kaas, suiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...