26 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: artisjokbechamelsausbieslookbloembouilloncitroeneidooierfrituuroliegroentebouillonknoflookmelkmozzarellaolijfoliepaneermeelpeperpeterselierisottorijsttijmtomatenpureeuiwaterzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde rijstballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, frituurolie, kipfilet, kippenbouillon, margarine, mozzarella, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, risottorijst, rozijnen, tomatenpuree, ui en witte wijn

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Risotto al limone

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot en zout

Soort:
risotto / rijst / gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Vincisgrassi

Ingrediënten:
00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, griesmeel, kipfilet, kippenbouillon, kippenlever, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, ui, vin santo, zwarte truffel en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto-omelet

Ingrediënten:
boter, champignonhoeden, ei, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode paprika, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Sipelsop (Friese uiensoep)

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, brood, ei, friese nagelkaas, kaas, nootmuskaat, peper, tijm, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, bouillontablet, bulgur, cayennepeper, diepvriesspinazie, eieren, gehakt, gekookte achterham, grove mosterd, lasagnebladen, laurierblaadje, maïzena, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, gezeefde tomaten, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, rundergehakt, wijn, spekjes, spinazie, knoflook, tomatenpuree, ui, verse peper, zout en 
zout en peper

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Chantarellensoep met knoedels

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, cantharellen, eierdooier, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, speck en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vincisgrassi

Ingrediënten:
00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, droge marsala, ei, fijn griesmeel, gedroogde paddenstoelen, kipfilet, kippenbouillon, kippenlever, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, vin santo, zout, zwarte truffel en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / pastei / orgaanvlees / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Fregola met langoustine en hazelnoot

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, boter, champignon, citroen, ei, fregola, hazelnoot, kippenbouillon, knoflook, langoustine, natuurazijn, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasta, rode port, room, sjalot, tijm, tuinkers en veldsla

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Suppli

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, frituurolie, kippenbouillon, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, risotto, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / gevogelte / vegetarisch / frituur
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Ragù Arancine

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, droge witte wijn, ei, frituurolie, groentebouillon, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, saffraanpoeder, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Siciliaans
Soort:
rundvleesragout
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Veggie Roadtrip: Hof Van Cleve In Kruishoutem België

Ingrediënten:
appel, artisjok, aubergine, baguette, basilicum, boerenboter, bouillon, champagne, chocolade, chutney, eidooier, framboos, geitenkaas, groenten, grof zeezout, komkommer, koriander, lavas, lente-ui, look, mango, miso, noedels, olijf, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pinda’s, puntpaprika, quinoa, rode biet, roggebrood, rozenwater, rucola, sluimererwten, spitskool, tapenade, tomaat, truffel, vlierbloesem, wijn, zoetzuur en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ultieme champignonsoep

Ingrediënten:
alcohol, bouillon, champignons, eieren, extra vergine olijfolie, fruit, gedroogde paddenstoelen, gedroogde tijm, groentebouillon, knoflook, knoflooktenen, madera, marsala, medium sherry, zout, olie, paddenstoelen, peper, shiitakes, tijm, truffelolie, ui, versgemalen zwarte peper, vlees, water, wijn, wilde paddenstoelen, zeezout, zout, 
zout en peper en zuivel

Haal meer recepten op...