Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Minifrittata's met spinazie en kaas
- Ingrediënten:
- bloem, ei, gruyère, knoflook, parmezaanse kaas, roomboter, semi-gedroogde tomaten op olie, slagroom en spinazie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bouillon, ei, eidooier, gehakt, groentebouillon, kaas, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, ricotta, rode ui, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, tomatensaus, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: