Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, ei, gedroogde oregano, gehakt, groente, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, ricotta, suiker, tomaat, tomatenpuree, tomatensaus, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish: