Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Milanese kalfslever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, macaroni, marjolein, melk, olie, parmezaanse kaas, witte peper en zout
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, bouillon, eiwit, fruit, granen, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, pasta, peper, rijst, tijm, ui, vis, water, yoghurt, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Ciao Bella:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie: