Cannelloni met bechamel - cannelloni alla besciamella

Je vindt dit recept op pagina 315 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees / pasta/noodles / ovenschotel
Bereidingstijd:
155 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rigatoni uit de oven met Bolognesesaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Bechamel met tomaat

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Nantuasaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Mosterdbechamel - besciamella alla senape

Een recept uit  - De Zilveren Lepel