38 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloembleekselderijbloemkoolboterbroccolicheddareigroentekaasknoflookmelkmozzarellanootmuskaatolijfoliepaneermeelpeperpreisuikeruivleeswaterwortelzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pizzoccheri met kool

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, bloem, boekweitmeel, boter, ei, kaas, knoflook, melk, parmezaanse kaas, salie, groene kool en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Boekweitpasta met aardappelen en kool

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, asiago, bittokaas, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, salie, savooiekool, tomakaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Blini met groente en kaas

Ingrediënten:
asperge, bloem, bloemkool, boter, broccoli, doperwten, druivenpitolie, ei, kaas, maïsolie, melk, paddenstoelen, spinazie, ui, kruiden en zout

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Left-over pastataartjes

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, gruyère, italiaanse kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, prei, slagroom en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo 1 notitie

Bijgerecht uit Polpo:

Gratin van bloemkool & fontina

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boerenkaas, boter, emmentaler, fontina, laurier, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, ui, zoutflakes, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Boekweitlasagne met broccoli en savooiekool

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, boekweit, boter, broccoli, durumbloem, ei, emmentaler, fontina, gerookte pancetta, groentebouillon, melk, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, ricotta, savooiekool, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Rotolo di crespelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, kool, melk, munt, parmezaanse kaas, ricotta, salie, ui, wortel en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Super food voor familie en vrienden

Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:

Rommelige winterlasagne, savooiekool & romige kipstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, engelse mosterd, gerookte doorregen bacon, halfvolle melk, kastanjechampignons, kippendijfilets, lasagnevellen, laurier, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, prei, savooiekool, tijm, venkel, volkorenbloem en volkorenbrood

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Mijn favoriete gezonde recepten

Diner uit Mijn favoriete gezonde recepten:

Rommelige winterlasagne

Ingrediënten:
bleekselderij, engelse mosterd, gerookte bacon, halfvolle melk, kastanje champignons, kippendijfilets, lasagnevellen, laurierblaadjes, olijfolie, parmezaanse kaas, preien, savooiekool, venkelknollen, verse tijm, volkorenbloem en volkorenbrood

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Lasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, cavolo nero, extra vierge-olijfolie, halfvolle melk, kruidnagel, laurier, mascarpone, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, ragu, tijm, ui, venkel en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Broccolitaart

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, broccoli, eieren, kaas, gist, melk, nootmuskaat, olie, peper, room, tomaten, ui en zout

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Bloemkool mac'n cheese

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, cheddar, halfvolle melk, macaroni grande, panko, parmezaanse kaas, bladpeterselie, rauwe ham en roomboter

Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Haal meer recepten op...