Recept van Okoko recepten:
Fluweelzachte pompoensoep met Parmezaan
- Ingrediënten:
- bouillon, bloem, boter, parmezaanse kaas, witte wijn, pompoen, rode uien en slagroom
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, cayennepeper, crème fraîche, ei, eidooier, kaas, kastanjechampignons, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, slagroom, tijm, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept van Violet kookt:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Violet kookt:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek: