Recept uit De pastabijbel:
Boekweitpasta met kool, aardappelen en kaas
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, fontina, gedroogde pizzoccheri, knoflook, parmezaanse kaas, salie, savooiekool, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, courgette, ei, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, peterselie, prei, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Keukendagboek 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: