22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloneigroentebouillonkalfsschenkelknoflooknootmuskaatolijfoliepeperpeterselieplantaardige olierauwe hamrisottorijstrozemarijnrundergehaktsaffraansalietijmtomatenpureeuivarkensgehaktwitte wijnwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevuld konijn

Ingrediënten:
champignons, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, konijn, marjolein, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, varkensgehakt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalfsrolletjes in aspic

Ingrediënten:
boter, brood, droge witte wijn, ei, gelatine, kalfsbouillon, kalfslapjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prosciutto, rundergehakt, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:

Basisrecept risotto bereiden

Ingrediënten:
boter, bouillon, groente, kaas, knoflook, olijfolie, risottorijst, ui, vlees, wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Ossobuco met risotto Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, droge witte wijn, kalfsschenkel, kippenfond, knoflook, laurier, parmagiano reggiano, peper, peterselie, risottorijst, saffraan, ui, wortel, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Lasagne met vleessaus - vincisgrassi

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, griesmeel, kalfszwezerik, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rauwe ham, rundergehakt, tomaat, ui, varkensreuzel, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde kalfsborst - cima ripiena

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, eieren, gedroogde paddestoelen, groentebouillon, kalfsborst, kalfsfilet, kalfshersenen, kalfszwezerik, knoflook, laurierblad, majoraan, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pistachenoten, verse doperwten, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bijgerecht uit Made in Italy:

Risotto allo zafferano - Saffraanrisotto

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, grana padano, kalfsmerg, kippenbouillon, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, saffraandraadjes, tomatenpassata, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli all'osso buco - Kalfsschenkelravioli

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, ei, eierpastadeeg, kalfsbouillon, kalfsschenkel, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rozemarijn, saffraan, salie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, broodkruim, courgette, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, varkensgehakt, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Verpakte cotechino - cotechino arrotolato

Ingrediënten:
boter, cotechino, droge witte wijn, kalfslende, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spinazie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsrolletjes in aspic - messicani in gelatina

Ingrediënten:
boter, brood, droge witte wijn, ei, eierdooier, gelatine, kalfslap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, rundergehakt, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / kalfsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Ossobuco

Ingrediënten:
citroenschil, droge witte wijn, gedroogde oregano, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie, tomaten uit blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ultieme champignonsoep

Ingrediënten:
alcohol, bouillon, champignons, eieren, extra vergine olijfolie, fruit, gedroogde paddenstoelen, gedroogde tijm, groentebouillon, knoflook, knoflooktenen, madera, marsala, medium sherry, zout, olie, paddenstoelen, peper, shiitakes, tijm, truffelolie, ui, versgemalen zwarte peper, vlees, water, wijn, wilde paddenstoelen, zeezout, zout, 
zout en peper en zuivel