Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basil Köfte - Gehaktballen met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, broodkruim, ei, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bloem, boter, citroensap, gehakt, kruiden, lente-ui, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, sjalot, stokbrood, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept van KeukenLiefde:
Brunch uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit Provence:
Picknick / lunch uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Brunch uit Simpel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van I love food & wine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: