Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, avocado, biefstuk, bieslook, bloem, boter, citroen, groente, kikkererwten, knoflook, melk, noten, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vet, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia: