Recept uit Proef Puglia:
artisjokken gevuld met kalfsgehakt
- Ingrediënten:
- artisjokken, bladpeterselie, brood, citroen, ei, extra vergine olijfolie, kalfsgehakt, olijfolie, pecorino, vleesbouillon en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, boter, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, tijm, ui, varkensgehakt, vlees, water, witte wijn, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Proef Puglia:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Twaalf:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Koken voor elke dag: