Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsvlees, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, ei, kaas, knoflook, margarine, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, ui, vis, vlees, water, witbrood, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Wild en gevogelte:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: