Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Buffet / bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: