Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Truite au bleu met gekookte aardappels en gesmolten boter
- Ingrediënten:
- azijn, boter, citroen, forel, grof zout, laurier en vastkokende aardappel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroenrasp, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-04:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch uit Home Made winter:
Recept uit Yo Kids:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie: