Recept uit De Smaakbijbel:
Tomatencremesoep met aardappel
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, kervel, peterselie, prei, room, suiker, tomaten, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, fruit, groente, kaas, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van What's that smell:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten: