Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje: