Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappel en preisoep met wortel of kool
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, groentebouillon, kool, olijfolie, prei, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, groente, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rijst, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wijn, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: