Bloemkool en artisjokken met kreeft en mantelschelpen - chou-fleurs et artichauts aux pétoncles et langoustines

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 120 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Groente: Pasta met kool en broodkruim

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bouquetière

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Fritto mallorquina: gebakken aardappelen, paprika's en dowperwten met lamslever, -niertjes en bosuitjes

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Fritto misto alla piazzese - Gefrituurde gemengde groente met ansjovis en sardines

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily