Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, melk, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Sri Lanka Food:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem: