Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: