Recept uit De pastabijbel:
Boekweitpasta met kool, aardappelen en kaas
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, fontina, gedroogde pizzoccheri, knoflook, parmezaanse kaas, salie, savooiekool, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, ei, groente, kaas, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, peper, prei, salie, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Honger als een paard:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: