Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Vijgenjam met honing
- Ingrediënten:
- citroen, honing, kaneelpoeder, kristalsuiker, paraffine, vanillestokje en vijgen
- Soort:
- zoet / jam
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, eidooier, fruit, kaneel, kristalsuiker, melk, olijfolie, poedersuiker, sinaasappel, slagroom, vloeibare honing, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Down to earth:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Choco, noga & fudge:
Recept uit Yo Kids:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Turquoise:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Drinken uit Honey & co:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis: