Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, vet, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Istanbul:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit BioBudget:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: