Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, kruiden, olijfolie, paprika, peterselie, rode paprika, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: