Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, kruiden, olijfolie, oregano, peterselie, rode paprika, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: