Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, gember, knoflook, koriander, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, sambal oelek, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Ons bakboek:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept van My Happy Kitchen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok: