114 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroenraspcitroensapeifruitgula djawaknoflookkorianderpoederlaoslimoenlombokoliepeperplantaardige oliepoedersuikertomaattrassiuiwater
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Cheesecake met ingelegde citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenen, citroensap, digestives, ei, eidooier, ingelegde citroen, lichtbruine basterdsuiker, olie, roomkaas, sinaasappels, suiker, sukade, vanille-extract, volkorenbiscuit, zeezout, zout en zure room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Beignets - oreillettes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, citroenrasp, ei, oranjebloesemwater, poedersuiker, sinaasappelrasp en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
koek en gebak / frituur / feestdagen
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met garnalen - sambal goreng oedang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, laos, noorse garnalen, sambal trassi, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pudinachutney

Ingrediënten:
citroen, suiker, gember, groene peper, pindaolie, knoflook, verse koriander, verse munt en zout

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Oliebollen (basisrecept)

Ingrediënten:
arachideolie, blanke rozijnen, citroen, donkere rozijnen, gekonfijte sinaasappelschil, goudrenet, zout, bloem, krenten, melk, poedersuiker, sukade, gist en witte basterdsuiker

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:

Drooggebakken rundvlees - empal daging

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroen, daoen salam, djinten, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komijn, koriander, limoen, olie, runderlappen, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade van boontjes - lalab boentjis

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, citroenschil, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, limoensap, limoenschil, olie, sambal badjak, sperziebonen, tomaat, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Calamares met sausje - Kalamar

Ingrediënten:
arachideolie, baking soda, bloem, broodkruim, bruisend water, citroen, dille, inktvis, knoflook, mayonaise, suikerklontjes, visgerecht, walnoten, yoghurt en zout

Keuken:
Turks
Soort:
frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:

Drooggebakken rundvlees, extra gekruid - empal pedas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroen, daoen salam, djinten, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komijn, koriander, limoen, olie, runderlappen, sambal oelek, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Bijgerecht uit singapore:

Satésaus uit Singapore I - singapore satay-sauce I

Ingrediënten:
arachideolie, bladjan, bruine basterdsuiker, cayennepeper, citroengras, citroenschil, gedroogde garnalenpasta, goela djawa, knoflook, laos, pinda, rode peper, sereh, tamarinde, trassi, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kip in groene saus - ajam boemboe idjoe

Ingrediënten:
arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroengras, citroenschil, daoen salam, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, kemirienoten, knoflook, koenjit, komkommer, kurkuma, laos, sereh, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Crunchy vissticks met limoensaus

Ingrediënten:
arachideolie, biologische citroen, bladpeterselie, cornflakes, eieren, bloem, kabeljauw, limoen, vruchtensap, sesamzaad, suiker, knoflook, versgemalen zwarte peper, zout en zure room

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde garnalen in kerriesaus met tomaten - goelai oedang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gedroogde spaanse peper, goela djawa, hollandse garnaal, kerrie, knoflook, lombok rawit, noorse garnalen, peper, tomaat, ui, verse bladselderij, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Paddestoelensalade - lalab tjendawan

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, cantharel, champignon, citroensap, citroenschil, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, limoenschil, maïskorrels, oesterzwam, olie, paddestoelen, rode paprika, sambal oelek, sjalot, ui, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Worteltaart

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, citroen, crème fraîche, eieren, gehakt, kaneel, pistachenoten, poedersuiker, roomboter, roomkaas, wortel, zonnebloemolie en zout

Haal meer recepten op...