Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, runderbouillon, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit L'Art de la table:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch: