Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Auberginepolpette
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, bloem, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, citroen, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, kipfilet, knoflook, matsemeel, mayonaise, meel, melk, nootmuskaat, olie, panko, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, slagroom, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: