Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
In olie gepocheerde forel
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, munt, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2013-08:
Recept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Recept uit 101 ballen:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Lunch uit Fresh en light:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit L'Art de la table: