433 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapeiknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uisjalottijmtomaatwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde ui

Ingrediënten:
blauwschimmelkaasdressing, bloem, boter, cayennepeper, chipotle-kersensalsa, citroen, ei, frituurolie, paneermeel, barbecuesaus, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

geroosterde kalkoen gevuld met zwart fruit

Ingrediënten:
amandelen, bloedworst, bloem, bouillon, broodkruim, citroenrasp, doorregen spek, ei, gedroogde pruimen, gedroogde tijm, gemalen zwarte peper, kalkoen, kalkoenlever, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, pernod, rijst, rode druivensap, rozijnen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Ravioli met gehakt en tomatensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, eidooier, kalfsgehakt, pijnboompitjes, saucijzenvlees, tomaat, ui, verse bieslook, verse kervel, verse koriander, verse munt, verse peterselie en wontonvel

Soort:
vlees / hartige hapjes / beslag/deeg
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek-sigaren met hersenen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gedroogde munt, haloumi, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamshersenen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, water en yufkavellen

Keuken:
Turks
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:

Citroenrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, groentebouillon, maldonzout, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, sjalot, slagroom, rozemarijn en witte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Scheermessen uit de Noordzee met zeekraal en mayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, citroensap, citroenzest, dille, eidooier, elixer d anvers, gember, hoisinsaus, limoensap, olijfolie, peper, rijstazijn, scheermessen, sjalot, sojasaus, zeekraal en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Kabak mücver

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, courgette, dille, ei, lente-ui, munt, olijfolie en turkse süzme yoghurt

Soort:
groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Citroensabayon

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, eidooier, gevogeltefond, sjalot, tijm, witte peperkorrels, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Zalmtaart

Ingrediënten:
citroenschil, dille, ei, lente ui, limoenschil, roze zalm en witte rijst

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Mousseline

Ingrediënten:
geklaarde boter, champagne-azijn, citroen, eidooier, dragon, peperkorrels, room en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gehaktballen

Ingrediënten:
beschuiten, citroenrasp, ei, half-om-halfgehakt, kruidenbouillonpoeder, melk, parmezaanse kaas, peper, ui en zaanse mosterd

Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Risotto al limone

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot en zout

Soort:
risotto / rijst / gevogelte
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Sauce tartare

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, eidooier, peterselie, rode paprika, sjalot, witte peper, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus / mosterd
Een recept uit  - Grillen

Recept uit Grillen:

Citroenhollandaise

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroen, eidooier, sjalot en zout

Soort:
barbecue/grill / saus / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Zoete chilirijst

Ingrediënten:
basmatirijst, citroen, ei, koriander, lente-ui, sesamolie, sojasaus en zoete chilisaus

Soort:
rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...