83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapcitroenschileihoningkaneelmelknotenolieolijfoliepeperrietsuikerslagroomsuikervetwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Appel plaat taart met walnoten

Ingrediënten:
appels, citroen, walnoten, ei, maïzena, fijne kristalsuiker, gehakt, bloem, boter, kristalsuiker, boter, meel, krenten, suiker, kaneel, zout, vanille-extract, walnoten, water en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Rettichcarpaccio met walnoten

Ingrediënten:
appelazijn, appelsap, appelstroop, citroenmelisse, suiker, walnoten, groene appel, komkommer, olijfolie, peper, rettich, rietsuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Appels uit de oven

Ingrediënten:
appel, boter, citroenschil, kaneel, margarine, rozijnen, suiker en walnoten

Keuken:
Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Broodpudding met kruidige walnoten

Ingrediënten:
ahornsiroop, appel, brood, dadel, ei, gemberpoeder, kaneel, kardemompoeder, kruidnagel, melk, nootmuskaat, ongezouten roomboter, rozijnen, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Appel muffins

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, karnemelk, olie, plantaardige olie, suiker en walnoten

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Appel-vijgentaart met noten

Ingrediënten:
appelen, appelsap, bloem, bloemsuiker, citroen, ei, eieren, gedroogde vijgen, havermoutvlokken, hazelnoten, honing, room, vanille-extract, vetstof en walnoten

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Recept: Appel Muffins

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, beslag, bloem, boter, citroensap, ei, walnoten, kaneel, karnemelk, muffins, plantaardige olie en suiker

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Sportsnack: Broodrepen met fruit en noten

Ingrediënten:
aardappelen, avocado, banaan, bloem, boterham, boterhammen, brood, brooddeeg, cakebeslag, ei, eiwit, eiwitten, fruit, glucose, jam, kaneel, koekjes, noten, pasta, rijst, sinaasappelsap, zout, suiker, vanillemerg, sinaasappelsap, vet, zetmeel en zout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Lokshen kugel mit eppel - Noedelpudding met appel

Ingrediënten:
amandelen, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, eiernoedels, jam, krenten, rozijnen, rum, sinaasappelrasp, suiker, sukade, walnoten, zout en zure appels

Keuken:
Pools / Duits / Russisch / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / pudding / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Appelkaastoastjes

Ingrediënten:
appelen, bloemsuiker, citroensap, donkerbruin brood, schimmelkaas, selder, vetstof en walnoten

Soort:
hapjes
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Flódni

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, appelvulling, bloem, citroensap, ei, eidooier, ganzenvet, maanzaadvulling, poedersuiker, walnootvulling en zout

Keuken:
Hongaars / Joods
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Appelstrudel

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroensap, filodeeg, gele rozijnen, gemalen amandelen, kaneel, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, walnoten en zure appels

Keuken:
Midden-europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...