Keda Black en Marie Piere Morel - Een appel per dag

Een appel per dag

70 bijzondere recepten met appel

Een boek van Keda Black en Marie Piere Morel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Een appel per dag, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De 70 recepten in ‘Een appel per dag’ laten zien hoe fantastisch en veelzijdig het gebruik van de appel in de keuken kan zijn. Naast het bakken van appeltaarten is er nog zoveel meer te maken met een van onze populairste fruitsoorten, de appel.

Naast tal van zoete gerechten als appel-cranberrymuffins, geflambeerde appelcrèpes met calvados en sorbetijs van Granny Smith, geeft Een appel per dag goede, hartige recepturen met appel. Ciderkip met appel, kotelet met appels en rozemarijn uit de oven of bloedworst met appel.

Bovendien geeft ‘Een appel per dag’ leuke historische achtergrondinformatie, conserveringsrecepten en is het praktisch ingedeeld op diverse appelrassen. En uiteraard mogen de zeer uiteenlopende, internationale, appeltaartrecepturen in dit boek niet ontbreken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken