Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, dille, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: